2.12.2005 г., 9:49 ч.

* * * 

  Поезия
769 0 1

Кажи защо е тайно твоето сърце?

Защо изчезна красивата усмивка?

Защо посърна ти така?

Вдигни глава и продължи напред,

дерзай и не се предавай!

Бори се със живота,

колкото и труден да е той!

Усмихвай се и пръскай обич,

защото ти си символ за света,

защото ти носиш името Жена!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??