Подкрепа, обич, мечта и надежда -
всичко това намерих във теб.
Сила, опора, съчувствие, нежност -
ти ми показа, че аз съм Човек!
Сърцето и душата си за мене даде,
от участ жестока спаси ме в нощта.
Сълзи за теб блестят ярко в мрака,
със тъжен глас към небето крещя.
- Прости ми ти, ако някога с нещо
обидил съм те или наранил,
прости сега ти моите грешки,
както аз за всичко бих ти простил.
Искам една последна молитва
да ти кажа на тебе - ти моя звездице.
Гори вечно с пламъка, с който,
освободи душата ми от тази тъмница.
Благодаря от сърце на съдбата си днес,
че те срещнах в живота студен.
Благодаря със молитви на Бога, че те има:
и в добро, и в зло си ти до мен.
© ПразеН Все права защищены