23 мая 2008 г., 15:13

* * * 

  Поэзия
501 0 1

Някога

 

Някога, когато беше вчера,

всичко хубаво било е.

Някога, когато с тебе бяхме двама,

жива беше любовта ни.

Някога, когато пак се срещнем,

няма да сме двама.

Някога, когато пак се в миг погледнем,

няма да се обичаме както тогава.

Някога, когато няма да се видим,

ще се гледаме на снимка пожълтяла.

Някога, когато в друг живот се срещнем,

може би ще сме двама.

Някога, тогава пак ще се обичаме

и в миг сърцата ни отново ще туптят.

Някога, когато пак се сънуваме,

в този миг ще се целуваме.

Нека бъде за тогава, когато ще бъде някога!

 

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??