28 окт. 2010 г., 13:31

* * * 

  Поэзия » Белые стихи
674 0 0

Запознах се аз в тоз час
с един прекрасен ангел.
Почувствах топлина.
Бях толкова щастлив.

Когато близо бях до нея,
сякаш бях на седмото небе.
Когато докосвах лицето ù,
сякаш докосвах най-нежната коприна.

Когато гледах в очите ù,
сякаш гледах звездите.
Когато докосвах устните ù,
сякаш докосвах облаците.

Видях я аз в най-прекрасния ден.
Видях я с друг.
Чух пропукване в сърцето си.
Капка дъжд капна на лицето ми.

Усещах мъката в сърцето си.
Бях толкова самотен.
Сякаш куршум премина през сърцето ми.
То остана на парчета.

Дори най-малката прашинка още я обича.

© Свилен Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??