18 апр. 2013 г., 11:41

* * * 

  Поэзия
367 0 0

Ти ме чакаш някъде,

неведоми са пътищата

на влюбения,

а душата ми се вкопчи

внезапно в идеята

да се върна,

където започнах,

защото началото

винаги е толкова красиво.


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??