На капки вдишваме
обич.
Светове разлистваме с
вяра.
Очите,
невиждащи, виждащи,
пронизват простора.
Ръцете,
нови корени всяват.
Избуяват дървета.
Листата им дъжд от
мечти приютяват.
Сънят се събужда,
завещал на идния ден
радост.
© Атанас Ганев Все права защищены
целува го с капка обич...