Aug 13, 2009, 12:49 PM

* * * 

  Poetry » Other
937 0 7

 

 

 

                                                                         На капки вдишваме

                                                                         обич.

                                                                         Светове разлистваме с

                                                                         вяра.

                                                                         Очите,

                                                                         невиждащи, виждащи,

                                                                         пронизват простора.

                                                                         Ръцете,

                                                                         нови корени всяват.

                                                                         Избуяват дървета.

                                                                         Листата им дъжд от

                                                                         мечти приютяват.

                                                                         Сънят се събужда,

                                                                         завещал на идния ден

                                                                         радост.

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??