23 сент. 2016 г., 17:29

*** 

  Поэзия
709 0 7

Очите ти ме мамят със магия,
потъвам в тях и знам ще се удавя,
но от вълшебството копнея да отпия -
кажи ми, как да те забравя?
Очите ти ме приковават властно
и подчинена устните ти диря,
защото помня как целуваш страстно
- магьоснико, направен от магия.
 

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??