23.09.2016 г., 17:29 ч.

*** 

  Поезия
643 0 7

Очите ти ме мамят със магия,
потъвам в тях и знам ще се удавя,
но от вълшебството копнея да отпия -
кажи ми, как да те забравя?
Очите ти ме приковават властно
и подчинена устните ти диря,
защото помня как целуваш страстно
- магьоснико, направен от магия.
 

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??