2 апр. 2015 г., 10:55

  Поэзия
367 0 0

Изгубени в хаоса сенки прозрачни

всред зноя летиме а дъвчеме сняг

С безумен копнеж във душите сумрачни

Кога ще достигнем желаният бряг

 

Водите на времето тежки коварни

влекът ни със себе си бавно без звук

Създания крехки са вече кошмарни

и нежните пръсти са свити в юмрук

 

 

© Атанас Панчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??