Apr 2, 2015, 10:55 AM

  Poetry
368 0 0

Изгубени в хаоса сенки прозрачни

всред зноя летиме а дъвчеме сняг

С безумен копнеж във душите сумрачни

Кога ще достигнем желаният бряг

 

Водите на времето тежки коварни

влекът ни със себе си бавно без звук

Създания крехки са вече кошмарни

и нежните пръсти са свити в юмрук

 

 

© Атанас Панчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??