20 дек. 2021 г., 07:07

*** 

  Поэзия » Другая
393 1 0

Огледалото е само прозорец, стъкло.

Какво трябва да е там?

Което ще бъде?

Което е вече било?

Би трябвало да сме едно.

Но ако да – то тогава с кого?

Виждам полета и празно платно.

© Ивана Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??