20.12.2021 г., 7:07 ч.

*** 

  Поезия » Друга
381 1 0

Огледалото е само прозорец, стъкло.

Какво трябва да е там?

Което ще бъде?

Което е вече било?

Би трябвало да сме едно.

Но ако да – то тогава с кого?

Виждам полета и празно платно.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??