17 янв. 2011 г., 01:22

* * * 

  Поэзия
641 0 2

Призраците от миналото -

следват ме всяка секунда от деня.

Призраците  от съня

карат ме да настръхвам вечер, когато съм сама.

Призраците от мрака на нощта,

надвиснали над мен като невидимо  наметало,

само чакат ме да заспя.

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??