Jan 17, 2011, 1:22 AM

* * * 

  Poetry
634 0 2

Призраците от миналото -

следват ме всяка секунда от деня.

Призраците  от съня

карат ме да настръхвам вечер, когато съм сама.

Призраците от мрака на нощта,

надвиснали над мен като невидимо  наметало,

само чакат ме да заспя.

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??