27 сент. 2017 г., 07:59

* * * 

  Поэзия » Восточные формы
705 0 2

67

Светът ще спре да се върти, ако те няма

и слънчевият диск за мен ще е измама,

защото страшно ненавиждам самотата!

Аз вярвам – Бог създаде този свят за двама!

 

68

Ний раждаме се и с амбиции живеем.

Нормално е да искаме в живота да успеем,

но силата им често от нас е по-голяма,

и като буря може от път да ни отвее.

 

69

Бай Ставри стръвно влезе в парламента.

И бе добър човек, но само до момента,

във който трайно се докопа до трибуната!

Известен после стана като Ставри ментата.

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??