27.09.2017 г., 7:59 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
698 0 2

67

Светът ще спре да се върти, ако те няма

и слънчевият диск за мен ще е измама,

защото страшно ненавиждам самотата!

Аз вярвам – Бог създаде този свят за двама!

 

68

Ний раждаме се и с амбиции живеем.

Нормално е да искаме в живота да успеем,

но силата им често от нас е по-голяма,

и като буря може от път да ни отвее.

 

69

Бай Ставри стръвно влезе в парламента.

И бе добър човек, но само до момента,

във който трайно се докопа до трибуната!

Известен после стана като Ставри ментата.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??