17 июн. 2022 г., 23:20

  Поэзия » Любовная
170 0 0

Един обикновен четвъртък

Като всеки друг такъв

А всъщност някак е различен

 

Теб няма те и нито мен

Е нищо, давай напред

Ронят се дните за мен и за теб

 

Има надежда, ще дойде човек

Но нима ще забравя аз някога теб

А ти ще забравиш ли някога мен?

© Nletekyvtw vbPmCBbtyE Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??