2 июн. 2012 г., 10:51

1-ви юни 

  Поэзия » Для детей
4392 0 9

По-синьо е някак небето

и слънце по-ярко блести,

че днес е Денят на детето,

на младост и волни мечти!

 

По-силно ухаят цветята

и птичите песни ехтят,

по-радостни греят лицата,

по-дивен е родният кът!

 

И всичко по-хубаво днес е.

От весела глъч оживен,

че Детският празник донесе

Надежда за утрешен ден!

 

из "От зима до есен с усмивка и песен"

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??