13 дек. 2023 г., 19:15

11:11 

  Поэзия » Любовная
128 1 0

Има ли усещане смъртта,

когато идва усеща ли се тя?

Има ли разлика между смъртта и любовта,

когато еднакво заравят ме в пръстта?

Има ли тя твоите очи, тези очи,

които спират и дъха ми?

Има ли мириса на парфюма ти,

с който впечатляваш и мъртвите дори?

Трябваше ми дълго, за да разбера, че си по-студен

към мен и от смъртта.

Но има ли значение за теб това?

© Zdravka Grueva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??