14 июн. 2011 г., 20:04

*** 

  Поэзия » Любовная
695 0 1

Дали съм аз, когато плача,

или съм аз-в тоз смях на глас,

дали съм аз, щом бодро крача,

но смирено  - в твойта власт?!

Дали съм аз – там замълчана,

замислена, сама в нощта,

или съм аз – там замечтана

с усмивка вечна на уста?!

Или си ти, когато плача,

или пък смея се със глас,

или сломено крача,

макар да имам власт…

Дали съм аз, когато двама

играем нашата игра,

или пък всичко е измама,

дали съм с теб, или сама?!

© Кристина Пейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??