31 янв. 2020 г., 18:19

1234 

  Поэзия
615 0 0

Рисувам за теб
кървави макове.
Не ме питай "как е?"
Как да е?


Всеки път брой до пет: 
едно, две, три, четири...
Има някой зад теб,
не усети ли?


Рисувам за теб
черни метличини.
Стъклен пух от тополи 
в очите ми.

© Cucurbita Maxima Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??