27 дек. 2006 г., 11:13

13 сребърника 

  Поэзия
728 0 0

Възлагах толкова надежди.
Толкова мечти.
Но ти ме предаде.
Продаде ме за 13 сребърника...
и боли...
И аз се чувствам разпъната.
От цялата болка тялото гори.
Но тя не е физическа, а душевна.
А аз тъпча сърцето си с викове - умри!
Но то ме проклина и бясно тупти.
В очите ми сълзи има
и болка във всеки мой стих.
...Животът продължава.
Отвън всичко кипи.
Нима е сън това, което преживяхме?
Нима е сън?
Но само вятъра ми отговаря...
а ти мълчиш ли, мълчиш...

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??