27 дек. 2008 г., 16:44

* * * 

  Поэзия » Философская
667 0 2

*  *  *

 

Пак е студено.

Без сняг...

Само лед и слана.

Пия си бирата в кофти заведение

и ми е криво като след погребение...

 

Малко тишина ми трябва, но малко...

Много не е на добре.

Не е късно да се върна към спомена

и да го направя по-хубав...

                                                  

К. Бинев

12. 2008

© Калоян Бинев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??