17 нояб. 2009 г., 10:28

* * * 

  Поэзия » Любовная
440 0 1

 

Излизам пак от вкъщи

и виждам заснежения пейзаж.

Днес е време за разходка,

навън е като в мираж.

 

Отварям портата студена,

пристъпвам бавно аз.

Тръгвам по улицата заледена

и те виждам в този час.

 

Ето те отново!

Усмихнато е твоето лице.

Поглеждам пак надолу,

щуро бие моето сърце.

 

И дума не обелвам -

отминавам те без звук.

Обръщам се след тебе -

пак те срещнах тук.

 

Аз крача бавно,

тъй неспокойно е моето сърце.

Сякаш душата ми след теб полита,

полита  като мъничко перце.

© Мартина Аврамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??