Късче от секундата донася
красота незабравима за уморените очи
шума от пролетните птици наоколо оглася
копнеж за живот неутолим
В борбата поднесена от житието
нужен е непреклонност на духа
на сабята студена острието
и търпение равнодушно към страха
Тъмнината пред уморените очи възпира
силата но единствено с упорство
прероденият боец за себе си избира
пътя изпълнен със достойнство
© Нели Георгиева Все права защищены
нужен е непреклонност на духа..!!!
Абсолютно!!!