Feb 17, 2009, 11:35 PM

* * * 

  Poetry
458 0 1

Късче от секундата донася

красота незабравима за уморените очи

шума от пролетните птици наоколо оглася

копнеж за живот неутолим

 

В борбата поднесена от житието

нужен е непреклонност на духа

на сабята студена острието

и търпение равнодушно към страха

 

Тъмнината пред уморените очи възпира

силата но единствено  с упорство

прероденият боец за себе си избира

пътя изпълнен със достойнство

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ..В борбата поднесена от житието

    нужен е непреклонност на духа..!!!

    Абсолютно!!!
Random works
: ??:??