О, човечество!
Недей ме ти измъчва,
имай милост!
Аз съм - твоят Бог
в краката си
недей ме ти погазва
за кой ли път дойдох
и ти показвам
крия се във всекиго
от вас
Вдигни глава
човечество нагоре
гледай не във земния си шанс
шансът е дълбоко в тебе
в душата е
във твойто себе
а себето - съм аз
© Благодат Все права защищены