Apr 29, 2011, 9:36 AM

* * * 

  Poetry
489 0 1

О, човечество!

 

Недей ме ти измъчва,

       имай милост!

 

Аз съм - твоят Бог

в краката си

недей ме ти погазва

за кой ли път дойдох

и ти показвам

крия се във всекиго

             от вас

 

Вдигни глава

човечество нагоре

гледай не във земния си шанс

шансът е дълбоко в тебе

         в душата е

         във твойто себе

         а себето - съм аз

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??