Аз съм твое творение.
И в любовта си. И в ревността.
Ти ме научи да обичам...
Ти си мое творение.
Дадох ти вяра и криле.
Ти отлетя...
Аз съм твое творение.
По твое подобие станах
егоист и зла. Сама.
Ти си мое творение.
Отворих очите ти за света
и ти видя.
Да, светът е за двама...
Бил ли е някога за нас?
Нас няма.
Аз съм твое творение.
Ти мое.
Всеки даде своето на другия
и го превърна в себе си...
© Деница Все права защищены