20.06.2009 г., 17:03 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
570 0 3

Аз съм твое творение.

И в любовта си. И в ревността.

Ти ме научи да обичам...

 

Ти си мое творение.

Дадох ти вяра и криле.

Ти отлетя...

 

Аз съм твое творение.

По твое подобие станах

егоист и зла. Сама.

 

Ти си мое творение.

Отворих очите ти за света

и ти видя.

 

Да, светът е за двама...

Бил ли е някога за нас?

Нас няма.

 

Аз съм твое творение.

Ти мое.

Всеки даде своето на другия

и го превърна в себе си...

 

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??