27 мая 2011 г., 00:03

18/01/11 

  Поэзия » Другая
381 0 0

Когато те видях за първи път, 

се уплаших, ами сега накъде? 

Когато те прегърнах за първи път, 

ми стана странно, но и толкова приятно. 

Когато се вгледах в очите ти, 

се влюбих в теб, осъзнавайки, 

че цял живот те търся 

и ето сега си пред мен. 

Не са ми нужди думи 

да ти кажа, че те обичам, 

нито пък на теб. 

Само един поглед е достатъчен 

да разбера от какво имаш нужда 

и какво искаш от мен, както и на теб!!!

 

 

 

(посветено на Мишел)

© Джеймис дъо Рейн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??