Когато те видях за първи път,
се уплаших, ами сега накъде?
Когато те прегърнах за първи път,
ми стана странно, но и толкова приятно.
Когато се вгледах в очите ти,
се влюбих в теб, осъзнавайки,
че цял живот те търся
и ето сега си пред мен.
Не са ми нужди думи
да ти кажа, че те обичам,
нито пък на теб.
Само един поглед е достатъчен
да разбера от какво имаш нужда
и какво искаш от мен, както и на теб!!!
(посветено на Мишел)
© Джеймис дъо Рейн All rights reserved.