24 февр. 2015 г., 23:58  

* * * 

  Поэзия » Другая
527 0 4

***
сънувам те, 
безнадеждност...
зимна нощ
мост с лъвове
целувка
част от мен умря...
мъртъв 
живея сред живите
***
мамо, била си красива...
толкова млада...
вия
самотен срещу луната
зовях боговете
илюзия...
вервах, мамо в лъжата...

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??