24 feb 2015, 23:58  

* * * 

  Poesía » Otra
529 0 4

***
сънувам те, 
безнадеждност...
зимна нощ
мост с лъвове
целувка
част от мен умря...
мъртъв 
живея сред живите
***
мамо, била си красива...
толкова млада...
вия
самотен срещу луната
зовях боговете
илюзия...
вервах, мамо в лъжата...

© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??