Нота
Ти протегна ръката си към мен
и подари ми нота,
с която описах феерията стонове
във моето сърце.
Със теб написахме,
като във Шекспиров сонет,
чувствата, изгарящи отвътре,
бликващи като вулкан.
Тоновете лава от сърцето
закриха всяка друга мисъл в нас,
опустошиха празното ни минало
и изградиха славното ни бъдеще.
© Виктория Михайлова Все права защищены