12.04.2009 г., 14:04 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
463 0 1

Нота

 

Ти протегна ръката си към мен

и подари ми нота,

с която описах феерията стонове

във моето сърце.

 

Със теб написахме,

като във Шекспиров сонет,

чувствата, изгарящи отвътре,

бликващи като вулкан.

 

Тоновете лава от сърцето

закриха всяка друга мисъл в нас,

опустошиха празното ни минало

и изградиха славното ни бъдеще.

© Виктория Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??