29 мар. 2011 г., 14:47

* * * 

  Поэзия » Любовная
547 0 0

Когато тръгнеш си от мен
и аз за тебе съм далечен.
Пак ще идвам в твоя ден,
и ще бъда в твойта вечер.

Когато тръгнеш си от мен,
от живота ти когато съм прогонен,
на мрака няма да си в плен,
ще бъда светлият ти спомен.

Ще идвам в дните тежки.
Ще бърша топлите сълзи.
Ще стъпча мъката лудешка,
която към сърцето ти пълзи.

Ще бъда рицар, глашатай...
Ще бъда искан, ще бъда гонен...
Само едничка радост ти ми дай -
да съм любимият ти спомен.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??