25 февр. 2009 г., 09:01

* * * 

  Поэзия » Любовная
680 0 0

Очите, които ме гонят
и виждам в тях моята страст;
ръцете, които докосват
влюбени струни на мойто пиано;
устата, които крещят: Махай се!
Сърцето е в сълзи обляно...
Прекършена, мъртва, погребана,
душата очаква твоя ковчег.
Аз зная, обичаш нашето минало,
но пак си само човек... Приятели?

© Паулина Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??