25 авг. 2007 г., 16:47

  Поэзия
548 0 7

Събуй нахаканите думи
и влез на пръсти в мисълта ми.
Разкъсай довода разумен
и остани по чувства само.

Свали студената си кожа
и облечи една магия.
Едва тогава е възможно
за себе си да те открия.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??