Aug 25, 2007, 4:47 PM

  Poetry
574 0 7

Събуй нахаканите думи
и влез на пръсти в мисълта ми.
Разкъсай довода разумен
и остани по чувства само.

Свали студената си кожа
и облечи една магия.
Едва тогава е възможно
за себе си да те открия.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??