Повикай ме
през пустини и зимни ветрове.
Там, където умират цветя, се раждат мечти.
Повикай ме.
Топъл повей в студена мъгла.
Там, където се родиха мечтите, изникват цветя.
Повикай ме.
Нежен глас разкъсва черно-бяла тишина.
© Иван Георгиев Все права защищены