28.11.2013 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия
503 0 0

Повикай ме

през пустини и зимни ветрове.

Там, където умират цветя, се раждат мечти.

Повикай ме.

Топъл повей в студена мъгла.

Там, където се родиха мечтите, изникват цветя.

Повикай ме.

Нежен глас разкъсва черно-бяла тишина.

© Иван Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??