Винаги, когато съм бил аз!
В смелостта на своят път.
В разочарованието на свойте мечти.
Винаги съм бил аз!
В сънищата на твоят възход.
В дните на твоят Живот.
................................................
Винаги, когато съм мечтал да ми кажеш ти:
"Всичко, което незнам за себе си?"
© Петко Петков Все права защищены
Много силен дух се крие зад това стихотворение.