12.11.2008 г., 9:07 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
468 0 3

                           Винаги, когато съм бил аз!

                          В смелостта на своят път.

                         В разочарованието на свойте мечти.

 

                        Винаги съм бил аз!

                        В сънищата на твоят възход.

                       В дните на твоят Живот.

                      ................................................

                    Винаги, когато съм мечтал да ми кажеш ти:

                   "Всичко, което незнам за себе си?"

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??