За теб мисля сутрин когато стана
За теб мисля през деня
За теб мисля вечер когато лягам
За теб мисля дори и във съня
Теб сънувам нощем
Теб виждам през деня
Ти си ми сърцето
Ти си моята душата
Ти си ми в главата
Само ти
И ти ще бъдеш
За друг няма място в клетото сърце
© Ем Все права защищены