Jan 16, 2018, 5:56 PM

24/7 

  Poetry
839 0 0

За теб мисля сутрин когато стана

За теб мисля през деня

За теб мисля вечер когато лягам

За теб мисля дори и във съня

Теб сънувам нощем

Теб виждам през деня

Ти си ми сърцето

Ти си моята душата 

Ти си ми в главата

Само ти

И ти ще бъдеш

За друг няма място в клетото сърце

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??