24 мая 2017 г., 16:07

24 май 

  Поэзия » Гражданская
1570 2 0

Книжовност, разум, просвета

винаги водят до прогрес.

О, Богородице, майко света,

благослови таз дата, що е днес.

 

Нека премъдростта и тържествена

да стопля нашите души

и на езика ни красотата божествена

да гали нашите очи и уши.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??