24.05.2017 г., 16:07 ч.

24 май 

  Поезия » Гражданска
1597 2 0

Книжовност, разум, просвета

винаги водят до прогрес.

О, Богородице, майко света,

благослови таз дата, що е днес.

 

Нека премъдростта и тържествена

да стопля нашите души

и на езика ни красотата божествена

да гали нашите очи и уши.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??