26 янв. 2020 г., 06:51

**** 

  Поэзия » Другая
593 1 3

****

Когато преди да заспя
си разрошвам косата,
знам, че сънят ще се оплете във нея
и ще се лута. Ще остави ухание
и ще се умори да търси пътека.
Тогава, ще се примоли
да го прегърна.
И аз ще му попея...
една приспивна песничка.
И ще му разкажа
как си разрошвам косата.
Само на него. Защото е тайна.

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??